Showroom van STYQX

Van harte welkom!

Onze showroom bestaat uit diverse ruimtes waarin toepassingen van kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten in diverse stijlen en kleuren te zien zijn. U vindt er ook verschillende deuromlijstingen, wanddecoratie, totaal concepten, verlichtingslijsten, gordijnprofielen en rozetten terug. De ruimtes zijn volledig gestyled en voorzien van gezellige woonaccessoires van het merk PTMD Collection®. Deze combinatie maakt onze showroom uniek en is daarom zeker een bezoek waard!

 

Kom gezellig langs in Halsteren!

Om u goed van dienst te kunnen vragen we u om vooraf een afspraak te maken. Van alle Orac Decor® lijsten die niet in onze showroom toegepast zijn hebben we samples beschikbaar, deze samples laten we u graag laten zien onder het genot van een kopje koffie of thee. Van diverse rozetten, hoekstukken, wanddecoratie, plintneuten, zuilen en pilasters hebben we natuurlijk ook voorbeelden die u uitgebreid kunt bekijken.


Liever gebruik maken van private shopping?
U kunt gratis gebruik maken van private shopping buiten onze reguliere openingstijden. Wanneer u gebruik maakt van private shopping heeft u de gehele showroom tot uw beschikking, er zijn geen andere klanten aanwezig, zo kunt u in alle rust en op uw gemak de showroom ontdekken en u laten inspireren door de zeer diverse opstellingen. Tijdens de private shopping staat er een adviseur tot uw beschikking die u voorziet van persoonlijk advies en antwoord kan geven op uw vragen. Maak hier uw afspraak.

 

Bezoekadres

Koningsspil 1A

4661 TW Halsteren


Openingstijden showroom

Dinsdag t/m vrijdag 9:00 - 17:00.

Zaterdag 9:00 - 16:00.

Zondag, maandag en 's avonds private shopping mogelijk.


Openingstijden klantenservice

Ma t/m Zo 9:00 - 21:00.

✓ Centraal gelegen tussen Rotterdam, Breda en Antwerpen

✓ Gratis parkeergelegenheid

✓ Deskundig advies op maat

✓ Mogelijkheden ontdekken

✓ Handige tips & tricks

✓ Uitleg over materialen

✓ Montage instructie