MANOIR kroonlijsten

Binnenkort in uw keuken of hal?

De hele reeks MANOIR kroonlijsten zijn uniek in zijn soort. Allemaal vol prachtige details en versieringen. Deze producten zijn ideaal om een klassieke look in uw woning te realiseren. U creëert sfeer en warmte in uw interieur!
 

Orac Decor® MANOIR kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt MANOIR kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

 

Orac Decor® MANOIR C325


Afmeting: 7,0 x 6,5 cm
Meer informatie

 

Orac Decor® MANOIR C326


Afmeting: 10,5 x 9,0 cm
Meer informatie

 

Orac Decor® MANOIR C327


Afmeting: 14,3 x 15,9 cm
Meer informatie

Hoge kwaliteit, geproduceerd van de beste grondstoffen!
De klassieke kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw MANOIR kroonlijsten met bijpassende wandlijsten en vloerplinten!
 

MANOIR kroonlijsten kopen? 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze barok kroonlijsten? Bestel de gewenste kroonlijst eenvoudig in onze webshop.
 

MANOIR kroonlijsten van Orac Decor