HIGH LINE plinten

Small, medium, big

De pure vorm en de perfecte proporties maken de HIGH LINE plinten de ideale overgan tussen vloeren en wand. Ongeacht de stijl van het interieur. Deze vloerplinten zijn niet geschikt als overzetplint. De vloerplinten passen perfect bij STEPS kroonlijsten en STEPS wandlijsten.

HIGH LINE plinten kenmerken zich door de moderne uitstraling en het getrapte design. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.

 

Orac Decor® HIGH LINE vloerplint eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt HIGH LINE plinten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

Orac Decor® SX187

Afmeting: 7,5 x 1,2 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX180

Afmeting: 12,0 x 1,6 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX181

Afmeting: 20,0 x 2,2 cm
 

Prijs p/st : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

 

Moderne HIGH LINE plint kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!