Gordijn sierprofielen

Perfecte afwerking voor de rails

Herkent u dat? U heeft een prachtig stijlvol ingericht interieur met prachtige gordijnen. Alleen is de rail nog in het zicht. Niet zo fraai! Wij hebben daar een goede oplossing voor, er zijn namelijk kroonlijsten die geschikt zijn om een gordijnrails weg te werken. De gordijnprofielen om de rails stijlvol af te werken zijn er in verschillende afmetingen en stijlen. Klein en strak tot een statige gordijnlijst uit de HERITAGE familie.
 

Dé perfecte afwerking voor uw gordijnen


Dankzij een extra lijmkant aan de kroonlijst is het mogelijk om kroonlijsten te gebruiken als gordijnlijst. Hierdoor verbergt u makkelijk de gordijnrails voor een nette stijlvolle afwerking. De gordijnprofielen kunnen natuurlijk ook rondom in de hele kamer gemonteerd worden en dus niet alleen waar de gordijnen hangen. Uw creëert eenheid als de hele ruimte voorzien wordt met dezelfde lijsten.
 

Orac Decor® gordijnprofiel eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt gordijnprofielen en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor®  C340 NOBLESSE gordijnprofiel 


Het design van dit grote Cotswold-model is zeer geschikt om uw gordijnen op een klassieke manier af te werken. De langste zijde op het plafond geeft de ruimte een bredere indruk.

Afmeting: 13,5 x 25,6 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C341 HERITAGE M gordijnprofiel


Een statige klassieke gordijnprofiel geïnspireerd door de rijjke traditie van Engelse landelijke woningen. Dit gordijnprofiel is ook in flexibele materiaal beschikbaar.

Afmeting: 8,8 x 12,2 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C342 HERITAGE L gordijnprofiel


De C342 is de tweede uit de rij van de HERITAGE familie heeft een . Een statige klassieke gordijnprofiel geïnspireerd door de rijke traditie van Engelse landelijke woningen.

Afmeting: 14,0 x 19,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C343 HERITAGE XL gordijnprofiel


De C343 is de op één na grootste telg uit de HERITAGE familie heeft een . Een statige klassieke gordijnprofiel geïnspireerd door de rijjke traditie van Engelse landelijke woningen.

Afmeting: 19,0 x 25,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C991 gordijnprofiel


Een hedendaagse gordijnprofiel met een veelvoud aan toepassingen. Dankzij de extra lijmpunten kan de C991 naadloos gordijnsystemen wegwerken. 

Afmeting: 11,0 x 14,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C390 STEPS gordijnprofiel


Strak en modern profiel binnen de STEPS reeks. 

Afmeting van 6,0 x 10,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C391 STEPS gordijnprofiel


Strak en modern profiel binnen de STEPS reeks. 

Afmeting van 6,0 x 16,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C394 STEPS gordijnprofiel


Strak en modern profiel binnen de STEPS reeks. 

Afmeting van 3,1 x 9,5 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C395 STEPS gordijnprofiel


Strak en modern profiel binnen de STEPS reeks. 

Afmeting van 3,1 x 15,5 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C396 STEPS gordijnprofiel


Strak en modern profiel binnen de STEPS reeks.

Afmeting van 6,1 x 18,5 cm
Meer informatie
Is één van deze 10 gordijnenprofielen niet uw stijl?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Kijk in onze catalogus voor de kroonlijst die het beste in uw interieur past, met een simpele aanpassing kunnen wij deze kroonlijst alsnog toepassen bij u thuis als gordijnprofiel. Daar zijn deze 2 lijsten een mooi voorbeeld van:

 


 

Orac Decor® C308Afmeting: 24,8 x 6,3 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® C321Afmeting: 9,9 x 5,0 cm
Meer informatie
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De gordijnprofielen zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze gordijnprofielen zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot gordijnprofielen van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 

Gordijnprofiel kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze gordijnprofielen? Bestel het gewenste gordijnprofiel eenvoudig in onze webshop.