SQUARE plinten

Budgetvriendelijk en perfect

De meest eenvoudige vloerplinten reeks uit het assortiment. Alle 5 SQUARE plinten kunt u ook als kroonlijst, wandlijst of deuromlijsting gebruiken, zeer multifunctioneel plint dus! Hiermee kunt u de volledige woning geheel voorzien van eenzelfde plint, u kiest de grootte die bij uw ruimte past!

SQUARE plinten kenmerken zich door zijn moderne uistraling en multifunctionele toepasbaarheid in uw woning. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.

 

Orac Decor® SQUARE vloerplint eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt SQUARE plinten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® SX162

Afmeting: 4,0 x 1,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX157

Afmeting: 6,6 x 1,3 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX163

Afmeting: 10,2 x 1,3 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX168

Afmeting: 15,1 x 1,4 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX171 overzetplint

Afmeting: 10,0 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 8,8 x 1,4 cm

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

 

Moderne SQUARE plint kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!