Overzetplinten

Handig voor snel resultaat!

De SQUARE, CASCADE en CONTOUR zijn ook als overzetplint verkrijgbaar. Handig voor een snelle renovatie van een ruimte. Oude plinten verwijderen is niet meer nodig, dat bespaart u een hoop tijd en rommel. U kunt direct aan de slag!
 

Handige overzetplinten voor elk modern of klassiek interieur!

De 3 overzetplinten kenmerken zich door de uitsparing aan de achterzijde van de plint. Hiermee kan de plinten goed over een bestaande plint gemonteerd worden. U heeft ook de mogelijkheid om kabels weg te werken.
 

Orac Decor® overzetplint eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt overzetplinten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.


Orac Decor® SQUARE SX171

Afmeting: 10,0 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 8,8 x 1,4 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® CASCADE SX185

Afmeting: 12,0 x 2,5 cm
Bestaande plint maximaal: 9,5 x 1,7 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® CONTOUR SX186

Afmeting: 13,8 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 9,9 x 1,7 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

 

Overzetplinten kopen?

 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!